реклама Делікат

Учора в Черкасах завершилися Всеукраїнські змагання з фехтування, які стали останнім відбірковим етапом до чемпіонату Європи, що відбудеться наприкінці лютого в Будапешті.


Щоб отримати перепустку на європейський чемпіонат, у Черкасах протягом двох днів змагалися 39 хлопців та 25 дівчат із Черкас, Одеси, Миколаєва, Києва, Хмельницького та Криму.


Відтак, після вдалих виступів до Будапешту поїдуть черкащани Олександр Каракай та Юрій Нікітін. До них приєднаються також їхні старші колеги – Марина Семенько та Роман Сидоренко, які вже вибороли місця для участі в чемпіонаті Європи раніше.

Тренери змагань – за роботою

Тренери змагань – за роботою


– Усі спортсмени, на яких ми розраховували, показали гарні результати, – зазначила в коментарі «Прочерку» президент Черкаської обласної федерації фехтування, заслужений тренер України Людмила Шкалікова. – Шкода, що наш фехтувальник Роман Куксенко всього на два удари програв переможцеві змагань Богдану Платонову із Миколаєва. Але миколаївці Богдан Платонов та Костянтин Воронов є найсильнішими фехтувальниками світу. Тому й під час змагань в Черкасах вони були очевидними фаворитами.

Фаворити змагань – миколаївці Богдан Платонов та Костянтин Воронов

Фаворити змагань – миколаївці Богдан Платонов та Костянтин Воронов

 


Фото Сергія Редька

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100