реклама Делікат

Оперативні служби викрили діяльність інспектора Державної екологічної інспекції в Черкаській області, який вимагав та отримав хабара в розмірі 20 тисяч гривень від громадянина за непроведення перевірок дотримання вимог чинного природоохоронного законодавства.


Чиновник затриманий згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Під час огляду в хабарника вилучено 20 тисяч гривень, отриманих ним через посередника як хабар.

Нагадаємо, що на початку січня працівниками УБОЗу під час отримання хабара «на гарячому» затримали держінспектора з охорони навколишнього середовища Черкаської області, яка, за попередньою змовою зі своєю 30-річною колегою, яка виконувала обов’язки начальника одного з відділів державної екологічної інспекції в Черкаській області, вимагала від представника одного зі СТОВ області гроші за зменшення розміру накладених на товариство штрафних санкцій, у зв’язку з виявленими порушеннями під час проведення перевірки дотримання цим СТОВ екологічного законодавства.

Як зазначив начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Дерновий, порушення працівниками цієї структури антикорупційного законодавства вже стало системою і мало б викликати занепокоєння у її керівників, а натомість працівники екологічної інспекції, незважаючи на нещодавнє затримання своїх колег, спокійно продовжують брати хабарі. 

Про це інформує прес-служба обласної міліції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100