реклама Делікат

Учора о 05:00 у житловому будинку в селі Думанці Черкаського району сталася пожежа. Першою загорання виявила сусідка. Вона зателефонувала до рятувальної служби і повідомила, що всередині знаходяться 2 людини. Про це інформує прес-служба МНС області.

До місця події одночасно прибули 3 пожежно-рятувальні підрозділи. Одягнувши кисневі апарати, рятувальники ввійшли в задимлене приміщення, де й знайшли постраждалих.

Фото прес-служби Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області

Фото прес-служби Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області


Проте, врятувати життя 83-річній пенсіонерці та її 52-річному зятю, які отруїлись продуктами горіння, не вдалося.

О 8:05 пожежа була ліквідована. Як стало відомо, причиною пожежі стала піч, яку господарі напередодні пожежі розтопили для обігріву приміщення.


– Почали тліти ганчірки, якими була вкрита лежанка печі. Від них загорівся диван, який господарі, усупереч протипожежним правилам, поставили упритул до печі, - коментує начальник Черкаського районного відділу Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області Олександр Ярошенко. – Мати господарки, очевидно, прокинулась і намагалась встати, проте зробити цього не змогла. Її зять, що спав у іншій кімнаті, навіть не прокинувся. Обоє задихнулись димом.

Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100