реклама Делікат

Невизнаний переможець парламентських виборів по округу №194 Микола Булатецький на вчорашній прес-конференції покритикував деяких черкаських опозиціонерів. Мовляв, на виборах Обєднана опозиція Черкащини «в силу об’єктивних і суб’єктивних причин» діяла не найефективнішим способом. Зокрема, дісталося керівнику обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолію Бондаренку.

– Усі мали можливість перемогти. Так! Якби Анатолій Васильович Бондаренко спрацював, то міг би перемогти (Бондаренко програв у Жашківському окрузі №199 самовисуванцю Валентину Ничипоренку – ред.). Тим більше Володимир Анатолійович Гресь (Гресь програв в окрузі №195 самовисуванцю Володимиру Зубику – ред.) та інші, – сказав Микола Булатецький. – Деякі речі я доповів (очевидно, Центральному штабу партії –ред.)... Це наша внутрішня дискусія і ми її вестимемо. Дискусію треба вести всім нам на предмет того, як нам змінити країну, як визволити Тимошенко, дати оцінку злочинним і брутальним діям головного фальсифікатора Тулуба (Сергій Тулуб – голова Черкаської ОДА – ред.). Тож звертаюся перед засобами масової інформації до вас, Анатолій Васильович, активізуйте роботу! Власну! Роботу фракції і Об’єднаної опозиції!

Булатецький додав, що це стосується і присутньої на прес-конференції очільниці черкаського «Фронту змін» Наталії Старікової, уточнивши, що і він готовий з усіма долучитися активно до дискусії.

– Я заставлю лідерів Об’єднаної опозиції реагувати адекватно на результати виборчого процесу! На жаль, вони реагували не досить адекватно! – емоційно виступав Микола Булатецький. – Відповідально заявляю: при правильних діях політичних структур опозиції на Черкащині ми мали б стопроцентну перемогу! Анатолій Васильович, ми будемо міняти «Батьківщину»!

Тут вже присутній Анатолій Бондаренко не витримав.

– Де? в Черкасах? – не второпав він.

– У Черкасах і не лише! – наголосив Микола Булатецький.

– Так у вас же син в Черкасах міську «Батьківщину» очолює! – нагадав Бондаренко.

– Так, очолює син, а керуєте ж ви поки що! – швидко знайшовся Микола Булатецький.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100