реклама Делікат

Сьогодні в Черкасах святкували день Соборності і Свободи України. З цієї нагоди на Соборній площі міста відбулися заходи, організовані обласними осередками партій, що входять Об'єднаної опозицією та їх партнерами, інформує Черкаська обласна організація політичної партії "Фронт Змін".


Близько півтисячі учасників заходу, вишикувавшись та взявшись за руки, утворили 300-метровий "живий ланцюг", який символізував єдність усієї України, її правого і лівого берегів, Сходу і Заходу.


Про єдність не лише України, а й демократичних сил говорили і виступаючі. Зокрема, голова обласної організації партії "Фронт змін" Наталія Старікова сказала таке:

"Цей день нам нагадує про те, що немає окремо Східної і Західної України. Є єдина держава і є єдиний народ. Тисячі українців поклали свої життя за те, щоб  незалежна Україна відбулася. Прикро, але  сьогодні  слова "свобода", " незалежність" існують суто теоретично. Тому що на практиці цей кримінально-олігархічний режим Януковича не дає можливості спокійно працювати в бізнесі, без остраху висловлювати свої думки, приймати законопроекти на захист інтересів народу. Сьогодні 80% українців - за межею бідності, кожен 11-ий - без роботи... Кожен з нас має право бути щасливим. Як на мене, людське щастя - це впевненість у майбутньому, коли людина має роботу і отримує за неї гідну зарплату, коли діти вчаться, а родина забезпечена якісною медичною допомогою. Опозиційні сили єдині в тому, що хочуть змін у країні. Я вірю в депутатів парламенту, що вони приймуть ті 80 законопроектів, які створять всі умови для кращого майбутнього".


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100