реклама Делікат

У вівторок Об’єднана опозиція Уманщини провела святковий автопробіг присвячений Дню соборності України. До учасників  дійства долучились також і активісти УНП, Ради громадських організацій міста Умань, козацькі організації «Уманське козацтво» та «Уманський козацький полк»,а також жителі міст Христинівка, Маньківка та Монастирище.

Автопробіг розпочався о13.00 на центральній площі міста Умань. Близько 25 автомобілів та більше ніж півсотні учасників з державними та партійними прапорами проїхали центральними вулицями міста, вітаючи уманчан з державним святом.


Зупинилась автоколона біля пам’ятного каменя Івану Гонті та Максиму Залізняку. Біля підніжжя каменя учасники автопробігу поклали вінки, щоб вшанувати пам’ять героїв.

– Дата 22січня є пам’ятною для України. Саме цього дня 94 роки тому на Софійській площі був оголошений Акт Злуки УНР та ЗУНР в єдину й неподільну Україну. Цей день засвідчив прагнення нашого народу до свободи. Тому , дуже важливим є те, що саме сьогодні люди з різних організацій і партій, люди під різними прапорами об’єднались та показали, що сила України в єдності її народу, - відзначив лідер Об’єднаної опозиції в місті Умань Максим Поляков.

На звершення акції учасники гуртом виконали Державний Гімн України. Про це інформує прес-служба лідера Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» в м.Умань Максима Полякова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100