реклама Делікат

У підрозділах кримінально-виконавчої інспекції Черкащини проводиться робота з працевлаштування осіб, які перебувають на обліку.

У всіх підрозділах інспекції області налагоджена безпосередня співпраця з місцевими центрами зайнятості. У кожному підрозділі для підоблікових створені спеціальні папки, які, окрім нормативних документів, містять інструкції зі складання резюме, зразки документів для оформлення допомоги в працевлаштуванні, направлення на навчання. Також зібрана інформація про заклади, установи та організації, що надають соціальні послуги бездомним громадянам та особам, звільненим з місць позбавлення волі в Черкаській області, інформують у пенітенціарній службі області.

– У січні 2013 року ми проводили ряд індивідуальних консультацій разом із заступником начальника Кам’янського районного центру зайнятості, – розповідає старший інспектор Кам’янського районного підрозділу Смілянського міжрайонного відділу КВІ УДПтСУ в Черкаській області Аліна Гудименко. – Окрім питань підбору підходящої роботи, значна увага під час таких зустрічей приділялась неповнолітнім засудженим, зокрема вирішувались питання направлення їх на навчання для отримання робітничої професії. Практика показує, що люди, котрі з нашою допомогою та допомогою центру зайнятості отримують освіту та знаходять постійну роботу, майже ніколи не скоюють нових злочинів. Людям дуже важливо відчувати стабільність та впевненість у завтрашньому дні. А наша задача – максимально посприяти їм у цьому та вселити впевненість у собі та власних силах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100