реклама Делікат

Колишній соратник Юлії Тимошенко нині припускає, що вона могла мати темні плями в біографії

Колишній соратник Юлії Тимошенко нині припускає, що вона могла мати темні плями в біографії

Остання різка заява Тимошенко, у якій вона відкидає свою причетність до справи Щербаня, пов'язана з неможливістю політизувати кримінальний процес, як це вийшло у її команди з газовою справою, за якою вона зараз відбуває покарання. Так прокоментував заяву Юлії Тимошенко народний депутат, екс-мер Черкас, член парламентської фракції ПР Володимир Олійник, інформує прес-служба партії.

«Юлія Тимошенко намагається всіма способами уникнути відкритого і гласного кримінального судового процесу за звинуваченням у замовному вбивстві Євгена Щербаня. Вона боїться не стільки самого суду, скільки доказів, які будуть пред'явлені стороною обвинувачення. Вона боїться, що люди дізнаються правду про темні плями її біографії середини 90-х», - сказав народний депутат.

«Якщо в результаті відкритого процесу суспільство визнає її провину, це буде кінцем кар'єри політика Тимошенко», - заявив парламентарій і додав, що для цього є всі передумови: за версією обвинувачення, у вбивстві Щербаня у неї був присутній прямий корисливий мотив - переділ ринку газу і можливість це зробити разом із Павлом Лазаренком.

«Справа Щербаня - кримінальна. І її не вдасться подати на Заході як політичне переслідування опозиції. Це розуміє і Тимошенко, і її захист. Тому вона сьогодні марно розраховує на європейський суд та міжнародні інстанції», - резюмував політик.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100