Депутат міської ради від Партії регіонів Ольга Сисоєва на вчорашній сесії клопотала про ремонт дороги на вул. Оборонній та вул. Байди Вишневецького. Про це вона розповіла «Прочерку», коментуючи слова першого заступника мера Віктора Беззубенка.

Нагадаємо, сьогодні вранці під час наради Віктор Беззубенко розкритикував депутатів, тому що ті у своїх пропозиціях не враховують концепцію розвитку міста. Також він зазначив, що депутати пізно почали подавати свої пропозиції щодо витрат бюджету розвитку.

За словами Ольги Сисоєвої, про ремонт вказаної ділянки вона турбується ще з минулого року, адже отримує багато скарг щодо стану дороги від жителів.

– Я про це дізналася ще минулого року на зустрічах губернатора з жителями міста і постійно про це клопочуся. Мабуть, Віктор Анатолійович обмовився або неправильно мене зрозумів, – прокоментувала Ольга Валеріївна.

Також вона заперечила думку щодо того, що депутати затягували ухвалення Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2013 рік.

– Кожен депутат вивчав її близько двох тижнів. Кожен бачив у програмі якусь проблему свого округу, піклуючись про жителів. Рішення мали бути обдуманими. На жаль, не завжди виконавчий комітет вчасно надає депутатам свої пропозиції, – пояснила Ольга Сисоєва.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100