В управлінні, що розпоряджається всіма землями Черкащини, останнім часом постійно змінюється керівництво. Після Володимира Білика, який керував ним 10 років, Головне управління земельних ресурсів в області, а тепер уже і його правонаступник – управління Держземагентства в області – змінило кількох начальників, пише газета «Вечірні Черкаси».

Тільки через 10 місяців по звільненню керівника-«рекордсмена» Володимира Білика йому підшукали заміну – Владислава Виноградова з Сімферополя. Протримався на посаді він недовго – буквально 2 місяці і практично увесь цей час був у відрядженні. Наступного дня після його звільнення, 7 жовтня 2011 року, управління очолив екс-начальник Черкаської філії «Укртелекому» Ігор Лупина. Він обіймав посаду до липня 2011 року. У проміжках між цими призначеннями обов'язки начальника виконував Григорій Комликов, що багато років працював в управлінні першим заступником.

У серпні 2012 року на цю посаду прислали Миколу Карпеєва з Севастополя. Він же автоматично очолив і Головне управління Держземагентства в області, в яке через місяць почали реорганізовувати установу. 4 січня 2013 року він звільнився «за згодою сторін».

Із 8 січня обов'язки начальника управління виконує 41-річний Олег Коваленко.

За освітою він – радіоінженер і юрист, повідомляє начальник відділу кадрової політики управління Держземагентства в області Олег Михайленко. Працює у сфері земельних відносин із 2006 року, з листопада 2012 року став заступником начальника Головного управління Держкомзему у Чернігівській області, а на початку січня його призначено керувати Держземагентством на Черкащині.

– Земельники, як і прокурори, повинні мінятися кожні 5 років, щоб не обростати корупційними зв'язками, – пояснює таку кадрову політику заступник начальника Головного управління Держземагентства Андрій Мирошниченко.

Він стверджує, що керівників управлінь поміняли по всій Україні. Сам він, до речі, очолював управління Держкомзему у Донецьку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100