реклама Делікат

Прокуратурою Черкаської області затверджено та звернено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні проти злочинного угруповання за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 305, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 317 КК України (контрабанда психотропних речовин, незаконне виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, а також збут небезпечних психотропних речовин, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб, які вже вчиняли злочини у вказаній сфері).

Встановлено, що зазначене угруповання до складу якого входило 3 осіб, в період часу з березня по липень 2012 року, переміщали через кордон України поза митним контролем з Китайської Народної Республіки особливо небезпечні психотропні речовини, обіг яких у державі заборонено. В подальшому з отриманих інгредієнтів виготовляли порошкоподібну речовину, яку незаконно збували громадянам на території міста Черкаси.

Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі обвинувальний акт розглядається у Соснівському районному суді міста Черкаси, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 12 років. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100