реклама Делікат

Співробітники податкової міліції Черкаської області виявили факт ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах на загальну суму понад 6 мільйонів 700 тисяч гривень. Злочинцем виявився директор одного із підприємств з обмеженою відповідальністю Черкащини, що спеціалізується на оптовій торгівлі тканинами.

Так, підприємець у 2008 – 2010 р.р. під час митного оформлення товарів текстильного виробництва занижував їх митну вартість з метою ухилення від сплати ввізного мита та податку на додану вартість. Під час продажу товарів в Україні не відображав інформацію про справжню вартість тканин в податковому та бухгалтерському обліках підприємства, ухиляючись таким чином від сплати податків.

Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України співробітниками слідчого управління ДПС у Черкаській області вказані матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах).

Проводиться досудове розслідування. Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100