реклама Делікат

Пожежа забрала життя 31-річного жителя Драбівщини. Надзвичайна подія сталася вчора вранці у селі Великий Хутір Драбівського району. До нещастя призвело нехтування господарем правил пожежної безпеки під час експлуатації печі та любов до оковитої.

– Після смерті батька молодий чоловік не вжився з вітчимом та попросився до занедбаного будинку своєї тітки. Там він обладнав дві житлові кімнати і самостійно провів ремонт печі без урахування правил пожежної безпеки, - розповідає начальник Драбівського районного сектору Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області Микола Буря. – Це й призвело до виникнення пожежі. Від іскри, що через димохід потрапила на горище, почав тліти очерет. Значне задимлення, очевидно, і стало причиною смерті господаря. Можливо, чоловік був у нетверезому стані, проте це уже встановить судово-медична експертиза.


Міліції та пожежникам про нещастя повідомили сусіди, які помітили дим, що валував із будинку. Вони ж винесли з приміщення господаря та його кота. На жаль, врятувати вдалось лише тварину.

Про це інформують в прес-службі Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100