реклама

реклама

Під час ревізії Драбівської центральної районної лікарні за період з 01.08.2009 по 31.08.2012 встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму понад 160 тис. грн.

Як з’ясували фахівці Держфінінспекції, під час ремонту покрівлі гуртожитку та капітального ремонту на об’єкті Драбівської лікарні було завищено вартість виконаних ремонтно-будівельних робіт на суму понад 70 тис. грн.

Окрім того, встановлено нецільове використання коштів на суму понад 50 тис. грн. Так, лікарня за рахунок коштів, що надійшли для оплати послуг, покрила видатки на оплату ремонту гуртожитку.

Компенсувала лікарня і затрати зубопротезної лабораторії та сторонніх юридичних осіб за спожиті ними комунальні послуги, через що безпідставно витратила 37 тис. грн.

За результатами проведеного обрахунку встановлено факт списання будівельних матеріалів понад затверджену норму на суму понад 7 тис. грн.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Драбівського району., інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100