реклама Делікат

Сьогодні на сесії Черкаської міської ради депутат Олександр Радуцький вчергове порушив тему діяльності підприємства «Промелектробуд 2000». Нагадаємо, що на минулій сесії з подачі Радуцького депутати звернулися до обласної прокуратури стосовно перевірки робіт підприємства, які виконувалися на Центральному стадіоні.

Фото "Прочерку"

Фото "Прочерку"


– Міським головою також було дане доручення директору департаменту освіти та гуманітарної політики Ірині Топчій розібратися в ситуації і доповісти, – сказав Олександр Радуцький. – На бюджетній комісії ми намагалися зрозуміти цю відповідь, але депутати її так і не зрозуміли.

– Чого? Я зрозуміла, – зазначила соратниця міського голови, депутата Ніна Набокіна.

– Дайте пояснення, як Ірина Топчій могла посилатися на офіційні листи, які не зареєстровані в міській раді? – не вгавав Олександр Радуцький.

– Даю доручення в одноденний термін вивчити питання наявності листів, їх походження і таке інше! – відреагував міський голова Сергій Одарич.

А в цей час Ірина Топчій розглядала якісь запрошення...

А в цей час Ірина Топчій розглядала якісь запрошення...


ТА на цьому Олександр Радуцький не завершив. Він ще звернувся до депутата Андрія Більди, що є радником міського голови.

– Вам як депутату міськради некоректно зустрічатися з представниками комунального підприємства «Дирекція парків» (де Радуцький є керівником – ред.) і говорити про те, що якби у них був інший директор, то і кошти б виділялися на підприємство тощо. Дуже також некоректно з вашого боку підбивати працівників «Дирекції парків» писати листа проти свого директора до міського голови. Коректно себе поводьте, бо ви не міський голова! Ви лише його радник.

– Але, Андрію Олександровичу, ви маєте шанс в 2015 році стати міським головою! – докинув і собі фразу Сергій Одарич.

Звичайно ж, виступити захотів і Андрій Більда. Він визнав, що Радуцький наговорив про нього… правду!


– Як депутата міського ради мене хвилює та ситуація, яка склалася навколо високої політичної активності Олександра Романовича. І, на жаль, ця його активність іде не на користь «Дирекції парків». Оці його візити до прокуратури, спілкування зі ЗМІ і проведення його громадської активності відбуваються протягом робочого часу. Дійсно в мене були приватні розмови… Я протоколи не веду… але останнім часом Александр Романович рідко буває на роботі, бо його політична активність вимагає тривалої відсутності. І останні півтора роки «Дирекція парків» занепадає, – запевнив Андрій Більда.

Дивіться також ВІДЕО - фрагмент словесної перепалки депутатів.


Він зізнався, що в нього «серце кров’ю обливається, коли він бачить недобудовані туалети і оранжерею, яку Олександр Романович не може добудувати».

– Будь-яке будівництво, яке розпочинає Радуцький, перетворюється в довгобуд. Із сесії в сесію ми повинні коригувати проекти і виділяти додаткові кошти. Це відповідь на репліку пана Радуцького, чому, мовляв, я піклуюся. Я думаю, що під таким керівництвом Олександра Романовича за ті півроку, що йому лишилося… – запнувся депутат.

Тут всі почали сміятися. А Андрій Більда запросив депутатів на суботники та добудову туалетів, які, мовляв, не може добудувати нинішній директор КП «Дирекція парків». Потім депутат таки зізнався, що буде через півроку:

– Я думаю, що це інформація не є закритою. У Олександра Романовича контракт закінчується 31 липня 2013 року. Я думаю, що треба вже шукати нового керівника, оголосивши загальноміський конкурс, – закликав Андрій Більда.

Після Більди до трибуни пішов інший депутат - Валерій Воротник. Перед своїм виступом він вирішив стати на захист Радуцького, зауваживши, що той, очевидно, ходить до прокуратури і займається громадською активністю не як приватна особа, а як депутат черкаської міської ради. Що в принципі, цілком нормально. Олександр Радуцький ствердно кивнув...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100