Учора заступник Генерального прокурора України Віталій Білоус представив колективу прокуратури Хмельницької області новопризначеного керівника, уродженця Умані — старшого радника юстиції Сергія Соляра.

У заході взяли участь керівники органів влади та місцевого самоврядування області, правоохоронних відомств та судової адміністрації регіону, інформує офіційний сайт прокуратури Хмельницької області.


Новопризначеному прокурору області Віталій Білоус побажав успіхів та плідної роботи на благо держави, на захист інтересів громадян.

У свою чергу Сергій Петрович подякував за довіру та запевнив присутніх, що спільно з колективом прокуратури Хмельниччини докладе всіх зусиль для виконання завдань, поставлених Президентом України і Генеральним прокурором.

Довідково: Сергій Петрович Соляр, старший радник юстиції. Народився 1 серпня 1965 року в м. Умань Черкаської області. У 1990 році закінчив Харківський юридичний інститут імені Ф.Е.Дзержинського. З 1990 року працював на різних посадах в органах прокуратури Черкаської області, в Генеральній прокуратурі України, з вересня 2011 року по січень 2013 року був першим заступником прокурора Чернігівської області. 28 січня 2013 року наказом Генерального прокурора України призначено прокурором Хмельницької області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100