реклама Делікат

31 січня на території військової частини Міністерства оборони, що дислокується у Черкасах, пройшли спільні тактико-спеціальні навчання. Участь у тренуванні взяли пожежно-рятувальні підрозділи Територіального управління МНС у Черкаській області та підрозділи збройних сил.


В ході виконання поставлених завдань, були відпрацьовані спільні дії підрозділів МНС та  органів управління збройних сил України при гасінні великих пожеж на території установ Міністерства оборони, інформує прес-служба МНС області.

Учасникам навчань довелось відпрацювати організацію управління при гасінні пожежі в складі паливно-мастильних матеріалів, та проведенні практичних дій по евакуації з небезпечної зони потерпілих, авто техніки та матеріальних цінностей.


Виступаючи перед журналістами по завершенню навчань, начальник територіального управління МНС України у Черкаській області, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь, зазначив: «З огляду на реформування МНС у Державну службу з надзвичайних ситуацій, такі навчання дозволили оцінити професійні можливості підрозділів МНС та Збройних сил, їх технічну складову, рівень взаємодії у керуванні, а також при проведенні різноманітних практичних дій із залученням спеціальної та важкої техніки».


У свою чергу командир військової частини, підполковник збройних сил України Олександр Тимошенко, зазначив: «Ці навчання, це гарний досвід спільної роботи, який дозволив нам усім по новому оцінити рівень підготовки наших підрозділів, особового складу та ефективності використання технічних засобів».

За результатами заходу, прийнято рішення у подальшому такі навчання проводити регулярно.

Дивіться також ВІДЕО з події.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100