реклама Делікат

Цього року міська влада планує придбати 20 ортопедичних велосипедів для дітей з особливими потребами. Це спеціальні трьохколісні велосипеди, які мають кріплення для ніг, рук і спини. Діти, хворі на ДЦП, мають можливість кататися на таких велосипедах. Цей крок передбачений в Програмі соціального та культурного розвитку.

– Торік ми вже закупили 10 велосипедів для дітей, хворих на ДЦП. Вони користувалися популярністю. Діти і їхні батьки були у захваті. Тому цього року ми запланували придбати ще 20 штук, — розповів директор департаменту соціальної політики Валерій Вишиваний.

Такі велосипеди закупили торік

Такі велосипеди закупили торік


Велосипеди можуть слугувати і тренажерами. Діти з особливими потребами розвиватимуть моторику. Про це інформує прес-служба МВК.

Довідка: Довідка: ознайомитися із Програмою соціально-економічного та культурного розвитку можна на офіційному порталі Черкаської міської ради в розділі «Міська влада – Нормативні документи».

В пошуку документів за реквізитами (слова в тексті) варто набрати «Програма соціально-економічного розвитку». Окрім того, на цьому ресурсі можна ознайомитися з усіма рішеннями міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100