реклама Делікат

Вихідними в Черкасах на майданчику біля ТРЦ «Екватор» (по вулиці Сурікова) пройшов другий етап зимового чемпіонату міста з автомобільного слалому, інформує «Черкаський спорт».


До початку змагань на майданчику зібралися не лише учасники, але й уболівальники та звичайні черкаські автолюбителі. Випробувати свого залізного коня на другому етапі зимового чемпіонату міста із автослалому долучилися учасники, віком від 17 до 50 років. За словами головного організатора змагань Андрія Яроменка, другий етап видався не менш напруженим та видовищним, ніж перший.


– Перш за все – це цікаво та енергійно. Мені подобаються такі заходи, коли збирається багато людей, об’єднаних одним інтересом, спілкуються, тренуються. Слаломом і гонками захоплююся вже понад вісім років. Побував на численних змаганнях, зокрема й на «Ялта Ралі». Без екстриму вже не можу, це потреба, частина мого життя, – зізнався учасник змагань Віталій.


Як і минулого разу, учасниками змагання стали як професійні гонщики, так і аматори-любителі. За словами організаторів, великою перевагою таких змагань є те, що долучитися до них мають змогу водії будь-якої марки авто. До того ж, серед учасників можна побачити як чоловіків, так і представниць прекрасної статі, які цього разу продемонстрували значно ліпший результат та «втерли носа» багатьом.


Узяти участь у цьому змаганні, до речі, цілком безкоштовно мали змогу всі охочі. Головна умова – мати права та справну автівку. Наприкінці місяця, 23 лютого, автолюбителі Черкас зможуть спробувати свої сили вже на третьому етапі чемпіонату із зимового слалому під назвою «Чоловічий фінал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100