реклама
Sucurity Police

реклама

фото - з офіційного сайту компанії

фото - з офіційного сайту компанії

У Черкасах з’явилася проблема зі сміттям. Фірма «Грінко», що працює на території міста і спеціалізується на вивезенні сміття, раптово припинила свою роботу. Про це сьогодні, 22 грудня, повідомив заступник міського голови Черкас з питань ЖКГ Олексій Леонов.

– У зв’язку з поломкою техніки ця фірма припинила вивозити сміття від будинків, з якими вона має прямі договори, – від ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків), від житлових кооперативів і комерційних структур, – уточнив Олексій Леонов. – Черкасці почали звертатися в оперативну службу міськвиконкому на номер «1505». Знаємо, що така ж ситуація сталася в місті Сміла. Зараз ми пропонуємо людям звертатися за допомогою у вивезенні сміття до комунального підприємства «Черкаська служба чистоти» та до фірми «Ремондіс». Це підприємства, що мають достатньо техніки.

За словами заступника мера спроби представників влади додзвонитися на фірму «Грінко» поки не дають бажаних результатів, бо ніхто не бере слухавку.

– Рекомендуємо громадянам у зв’язку з закінченням року переглянути договірні відносини з фірмами, що надають подібні послуги, і заключати договори з такими фірмами, що мають і ресурси, і можливості для цього. Крім того, мені відомо, що частина людей платили кошти наперед за вивезення сміття. У цьому випадку можна навіть до суду звертатися з вимогою відшкодувати збитки, – зазначив Олексій Леонов. – Ми ж, міськвиконком, не маємо впливу на роботу комерційної структури, не можемо застосувати до неї штрафні санкції. Тож відповідальність за контейнерні майданчики лягає на плечі утримувачів (власників ОСББ), тобто громадян.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #2 sladmaks 23.12.2010 14:01
Правильно - умили руки! А хто ж це "Грінко" привів у місто???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Степаныч 23.12.2010 13:20
А как назвать тот факт, когда от домов, организованных в ОСББ, забирают контейнеры для пластика, стекла и бумаги? Хотя возле соседнего дома эти контейнеры стоят - т.к. там нет ОСББ. Адреса: ул.30 лет Победы 12 и ул.30 лет Победы 10
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100