реклама Делікат

Акція опозиції за персональне голосування має серйозну моральну підтримку депутатів Партії регіонів. Про це сказав один із лідерів «Батьківщини», народний депутат України Микола Томенко, коментуючи блокування трибуни опозицією у залі засідань Верховної Ради.

Микола Томенко наголосив, що ця акція протесту проводиться не в інтересах «Батьківщини», «Удару» чи «Свободи», а в інтересах українського парламентаризму, який сьогодні опинився під загрозою знищення, йдеться на офіційному сайті політика.

Тим не менше, за словами Томенка, ця акція проводиться і в інтересах депутатів Партії регіонів, особливо мажоритарників.

– Справа в тому, що персональне голосування повертає право народним депутатам Партії регіонів та мажоритарникам бути самостійними народними депутатами України та приймати власні рішення, а не бути людьми, в яких забирають картку і навіть не завжди інформують, як нею будуть голосувати, – наголосив Микола Томенко.

Також він зазначив, що сьогодні депутати Партії регіонів інформують про зміну ставлення до мажоритарників у фракції на краще.

Водночас політик наголосив, що якщо буде прийнято рішення про персональне голосування, то ухвалення будь-якої ініціативи президента чи уряду буде залежати не від того, як вирішить керівництво Партії регіонів, а від того, як будуть діяти всі загалом і, зокрема, кожен депутат Партії регіонів.

– Саме тому сьогодні ми отримали моральну підтримку депутатів Партії регіонів і будемо робити все, щоб в Україні з’явилося персональне голосування, – підсумував Микола Томенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100