реклама

реклама

На 24 січня 2011 року призначені громадські слухання з приводу нового торгово-розважального центру «Любава», який розташується по бульвару Шевченка, 208/1, на місці колишньої трикотажної фабрики «Любава». Оголошення про це опублікувала газета «Місто» у №52-53 від 22 грудня 2010 року.

Ініціатори зведення "Любави" визнають, що Черкаси перенасичені торговими центрами, але наголошують на своїй винятковості

Ініціатори зведення "Любави" визнають, що Черкаси перенасичені торговими центрами, але наголошують на своїй винятковості

Громадські слухання розпочнуться о 10.00 у актовому залі «Черкасицивільпромпроекту» за адресою бульвар Шевченка, 242/1, 8-й поверх.

Ознайомитися із проектом нового торгового центру перед громадськими слуханнями до 23 січня наступного року можна в управлінні планування та архітектури Черкаського міськвиконкому за адресою вул. Байди Вишневецького, 36, кімната №316 (в кабінеті у начальника відділу містобудування та архітектури). Там же можна залишити свої пропозиції та зауваження.

Головний архітектор Черкас Микола Упир запевнив «Прочерк», що ознайомитися із проектом до громадських слухань і завітати на самі громадські слухання може кожен мешканець Черкас. А сам він переконаний, що торгово-розважальний центр біля центральної площі міста – набагато краще, аніж фабрика.

- Те, що промислове підприємство розташоване на центральній вулиці міста, без відступу від «червоних ліній» можна сприймати, як містобудівний недолік. Промислові підприємства мають розташовуватись у промислових зонах, а не у громадських місцях, - говорить Микола Упир.

Досі проект ТРЦ «LUBAVA» був визнаний найкращим проектом у категорії «регіональний» для торгово-розважальних проектів на 3-й міжнародній виставці Mall Expo, яка пройшла у Києві 8-9 грудня цього року.

- ТРЦ «Любава» - сучасний проект торгово-розважального центру, з унікальною архітектурою та ідеальним місцем розташування. Наше найближче сусідство – мерія, обласна адміністрація та Головпоштамт, - розповіла у інтерв‘ю сайту business-news.kiev.ua партнер компанії Nai Pickard, консультант ТРЦ «Любава» Марія Миронкіна. – Загальна площа проекту – 26 тисяч квадратних метрів у 4-х рівнях, у склад ТРЦ також увійде паркінг на 250 машиномісць. Окрім сотні магазинів, які будуть представлені міжнародними і локальними торговельними мережами, у ТРЦ буде реалізована потужна якірна складова – концептуальний продовольчий супермаркет, п‘ятизальний кінотеатр, боулінг-центр, диско-клуб із багатофункціональною сценою та рестораном. Вже зараз ми маємо підписані угоди з найкращими гравцями ринку, які стануть нашими якірними орендаторами.

Зовнішня архітектура ТРЦ «Любава» має яскравий, стильний та інноваційний вигляд, що цілком відповідає образові та динаміці «центру життя» міста. Планувальні рішення орієнтовані на комфорт відвідувачів, максимальну ефективність у русі потоків і розроблялися у відповідності до реальних потреб торгових операторів.

Миронкіна визнає, що Черкаси перенасичені торговими центрами і у місті є у прямому сенсі слова пусті об‘єкти.

- У той же час немає жодного достойного, правильного комплексу, - наголошує вона. – Наша стратегія проста – відвоювати свою частку ринку за рахунок найбільш якісної пропозиції у центрі міста – цього зараз у Черкасах не може запропонувати ніхто. Альтернатив нашому об‘єкту немає, і орендатори це розуміють. Будь-які спроби реконструювати вже існуючі ТЦ ні до чого хорошого не приведуть. Досвід показує, що якісні об‘єкти із старих ТЦ не можна отримати.

Вільних великих майданчиків у центрі міста немає, та й мало хто зараз має потенціал і сміливість розпочати будівництво з нуля. ТРЦ «Любава» - виняток, девелопери дуже серйозно налаштовані і вже виконали великий обсяг робіт із проектування з січня 2010 року. Це один із небагатьох ТЦ в Україні, який розпочатий як проект вже після кризи і спланований у нових умовах.


 

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Микола 24.12.2010 12:47
Підтримую будівництво ТРЦ - чим більша конкуренція, тим вища якість та конкурентні ціни. Також подобається зручне місце розташування
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Світлана 23.12.2010 20:34
Невже це потрібно будувати в центрі міста??!!Невже не вистачае місця для розважального комплексу в менш населеній частині нашого міста??!!
А як же люди які мешкають поряд з майбутнім будівництвом??!!
Чи Вам байдуже??!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Dezli 23.12.2010 10:54
нехай будують, це краще ніж фабрика ) буде красиво та відпочити буде де і гордість буде за Черкаси, а не за Чухаси
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100