«Цiкава виходить ситуацiя. Одарич заблокував вiд мене свою сторiнку на «Фейсбуці», – написав днями на своїй сторінці у цій соціальній мережі депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький. Опісля він додав, що не хвилюється з цього приводу, але цікавиться, де ж тут демократія?

Нагадаємо, що раніше депутат Олександр Радуцький був соратником міського голови Черкас Сергія Одарича. Проте після парламентських виборів між ними немов чорна кішка пробігла…

Сергій Одарич у коментарі «Прочерку» пояснив своє рішення викреслити депутата з друзів у соцмережі «Фейсбук» просто: «Це моя сторінка. Мій простір».

– У соціальній мережі я сам визначаю друзів, з якими мені цікаво спілкуватися. Хтось бува й критикує мене, але ж критичні зауваження не повинні переходити в хамство. Якщо одна людина називає когось злодієм, то це треба йти в відповідні органи, а не писати десь там в інтернеті, – зазначив Сергій Одарич.

Мер зауважив, що періодично «чистить» коло своїх друзів на «Фейсбуці».

– У мене близько 5 тисяч друзів в соцмережі. Додаю фактично всіх. Не додаю лише тоді, якщо явно видно, що це вигадана людина або якась організація. Потім від’єдную тих користувачів, які, наприклад, спам розсилають. Не подобається, коли мене без дозволу в якісь групи додають. Скажу так: я повний лібераліст в душі, а «Фейсбук» – зона мого приватного комфорту, – сказав Сергій Одарич.

Зазначимо, що у Олександра Радуцького в «Фейсбуці» 1322 друга, а в Сергія Одарича – 4967.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100