реклама Делікат

Депутат Черкаської облради Любов Майборода надіслала депутатське звернення до начальника УМВС України в Черкаській області Валерія Дернового з проханням розібратися в ситуації, що склалася навколо в.о. голови міської організації «Свобода» Андрія Лупка.

Любов Володимирівна повідомляє, що до неї звернувся Андрій Лупко, повідомивши, що 30 січня 2013 року о 9.15 на перехресті вулиць Хрещатик та Байди Вишневецького в місті Черкаси два патрульних автомобілі з сиренами заблокували рух його автомобіля.

«Автомобіль гр. Лупка А.О. зупинили, за його словами, працівники органів внутрішніх справ, які відмовились показати свої службові посвідчення», – йдеться у зверненні депутата. – «За словами Лупка А.О., без пояснень у нього були вилучені документи на час перевірки та проведений обшук автомобіля. Працівники міліції заявили, що нібито 29 січня 2013 року в місті Сміла між 11.00 та 12.00 автомобіль гр. Лупка А.О. збив людину. Після проведення огляду автомобіля, працівники міліції склали протокол, в якому, на думку Лупка А.О., відобразили факти, яких в реальності не було, та запропонували підписати протокол. Громадянин Лупко А.О. відмовився».

Відповідно до ст.13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» Любов Майборода просить Валерія Дернового надати інформацію, чи мав місце факт складання протоколу на громадянина Лупка А.О. 30 січня 2013 року на перехресті вулиць Хрещатик та Байди Вишневецького працівниками органів внутрішніх справ та чи проводились слідчі дії працівниками органів внутрішніх справ стосовно громадянина Лупка А.О. та на яких правових підставах?

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100