Питання про те, коли в області нарешті з’явиться начальник управління культури є надзвичайно актуальним на сьогодні і турбує не лише журналістів, запевнив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, спілкуючись із представниками ЗМІ під час робочої поїздки до Канева. Про це інформує офіційний сайт Черкаської ОДА.


Особливо це важливо напередодні відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, коли до Черкащини буде прикута увага всієї світової спільноти.

– Нам потрібен висококваліфікований, відповідальний фахівець, який впорається з тим обсягом роботи, що на нас чекає у цьому році. Крім того це має бути людина авторитетна у культурно-мистецьких колах, - заявив керівник області.

Затримку викликала відсутність міністра культури та туризму, адже обов’язковою процедурою призначення керівника є погодження кандидатури з міністром відповідної галузі.

Очільник області висловив сподівання, що людина, яку призначить міністр на цю посаду, виправдає очікування черкащан та буде позитивно впливати на розвиток культурної галузі області.

Нагадаємо, посада міністра культури та туризму залишалася вакантною від грудня 2012 року. 5.02.2013 Президент України Віктор Янукович призначив на цю посаду Леоніда Новохатька.

Від «Прочерку»: Цим скупим повідомленням прес-служба керівника області частково відповіла на одне з численних питань нашого видання, які ми надсилали першому заступнику Сергія Тулуба – Сергію Рябцеву. Нагадаємо, що наше видання надсилало в ОДА інформаційний запит 9 січня. Запит спрямовувався Сергію Рябцеву, оскільки голова черкаської ОДА був в цей час у відпустці.

Під час випадкової зустрічі з Сергієм Рябцевим в драмтеатрі він запевнив, що відповідь на інформаційний запит «Прочерку» таки надійде. Проте, очевидно, чиновник збрехав.

Завтра спливає місяць з дня подачі інформаційного запиту, проте редакція нашого видання так і не отримала відповідей на поставлені запитання…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100