реклама Делікат

Перед учорашніми урочистостями з нагоди Дня Соборності журналісту «Прочерку» вдалося перехопити першого заступника голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Рябцева в коридорі обласного драмтеатру. Справа в тому, що «достукатися» до Сергія Віталійовича досить складно. Наше ж видання очікує від нього відповідей на питання про інвестиційну привабливість нашого краю та про брак кадрів у влади.


Інформаційний запит «Прочерк» надіслав першому заступнику губернатора 9 січня, коли готувався грунтовний матеріал про залучення інвестицій на Черкащину. Отримати ексклюзивний коментар голови ОДА Сергія Тулуба не вдалося, бо він у відпустці. Керівник профільного управління був також у відпустці. Тож ми звернулися до першого заступника губернатора.

Читайте детальніше: Черкащина відлякує інвесторів?

Під час вчорашньої зустрічі з чиновником склалося враження, що Сергій Віталійович якнайшвидше хотів закінчити розмову з журналістом. Він одразу ж зрозумів про який інформаційний запит іде мова. Це добре, адже означає, що інформаційний запит не загубився у коридорах влади, а дійшов до адресата.

– Ми працюємо. Я з вами зустрінуся, – запевнив Сергій Віталійович і одразу ж спробував піти.

– А коли? – навздогін задали ми природне запитання.

– Вам передадуть! – сказав Сергій Віталійович.

Чиновник також повідомив, що протягом місяця відповідь буде надана.

«Обов’язково!» – запевнив Сергій Рябцев.

Слухайте також АУДІО.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100