реклама Делікат

Учора в канівському нічному клубі «Т&Т» рятувальники ліквідували пожежу, яка виникла внаслідок короткого замкнення електричної мережі.


Таким був задум пожежно-тактичних навчань у місцях із масовим перебуванням людей за домовленістю із керівництвом об’єкту.


Виявивши загорання, адміністрація клубу за телефоном «101» повідомила рятувальників, після чого застосувала міри з евакуації відвідувачів закладу. Під час проведення навчань були відпрацьовані дії працівників щодо своєчасного оповіщення про пожежу, евакуації відвідувачів закладу та запобігання поширенню вогню.

Водночас пожежно-рятувальний підрозділ двома ланками газодимозахисної служби провів евакуацію 28 осіб та ліквідував умовну пожежу.

Під час навчань було також відпрацьовано порядок інформування та залучення служб взаємодії міста та перевірено правильність дій обслуговуючого персоналу клубу.


Як показали спільні навчання, такі відпрацювання стали новим підходом у взаємодії державних органів пожежного нагляду та бізнесу. Вони сприяють не тільки підвищенню рівня професійної майстерності особового складу, а й змушують керівників об’єктів з масовим перебуванням людей звернути увагу на усунення наявних порушень правил пожежної безпеки та дотримання вимог до безпеки персоналу та гостей, інформують у прес-службі ДСНС області.

ТУТ можна переглянути відео з місця події.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100