Національний регулятор терміново здійснить моніторинг мовлення всіх обласних державних телерадіокомпаній, йдеться на офіційному сайті Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

У зв’язку із ситуацією, що склалася на початку цього місяця з мовленням державних мереж радіомовлення (УР-1, УР-2, УР-3), Національна рада у невідкладному порядку доручила своїм представникам у регіонах здійснити моніторинг всіх обласних державних телерадіокомпаній.

До таких дій регуляторний орган спонукали численні звернення радіослухачів про відключення УКХ-передавачів та усні повідомлення керівників Івано-Франківської і Черкаської ОДТРК, які були зроблені на засіданні Національної ради 6 лютого.

Державний орган вкрай стурбований цією ситуацією ще й тому, що вона склалася у переддень весни, коли надзвичайно важливою є система загального оповіщення у зв’язку з ймовірними надзвичайними ситуаціями, особливо в західних регіонах.

Національна рада закликає НРКУ терміново відновити мовлення й готова разом із НРКУ та Держкомтелерадіо знаходити шляхи виходу з кризи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100