реклама

реклама

«Пісня – це здоров’я». Таким гаслом 26 грудня біля «губернаторської ялинки» керувалися учасники аматорських колективів із Шполянського району. Навіть несприятливі погодні умови не зіпсували настрій виступаючим та глядачам, які терпляче вистоювали під дощем, слухаючи новорічні привітання.

"Ми приїхали зробити свято вам різдвяне"

"Ми приїхали зробити свято вам різдвяне"

До черкаської ялинки з’їхалися гурти із Шполи, Сигнаївки та Лебедина. «Ми приїхали зробити свято вам різдвяне. Будемо співати колядки, щедрівки, вітати з прийдешніми святами, веселити народ, пригощати. Як-то кажуть, на славу українському народу з Різдвом Христовим!»,– розповіла «Прочерку» керівник ансамблю «Берегиня» Шполянського міського Будинку культури Лідія Поліщук.

За словами учасниці Сигнаївського колективу Людмили Підмогильної, вони із радістю відгукнулися на запрошення Будинку культури із Шполи і приїхали вітати Черкаси. «Головне­, щоб усі були здорові. Без нього нікуди. Так само, як і без пісні. Тому пісня – це здоров’я. Ми подаруємо вашому місту сьогодні багато мелодій», – додала пані Людмила.

Дід Мороз, Снігуронька, зірка, гурт колядників в українських строях, дівчинка-фея, звуки баяна, скрипки, віолончелі створювали святкову атмосферу і «заряджали» новорічним настроєм прохожих.

«Дуже гарно, що нам влаштували таке свято. Можна послухати пісні, гру на музичних інструментах. Навіть у таку погоду відчуваєш дух свята. А ще, добре, що будиночки зробили. Ми ходимо гуляємо щовечора і пригощаємося пиріжками», – поділилися своїми враженнями черкасці Олексій та Галина.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100