реклама

реклама

Найбільше розчарування губернатора - "Павлики Морозови" у своєму оточенні

Найбільше розчарування губернатора - "Павлики Морозови" у своєму оточенні

У контексті представлення свого нового заступника-керівника апарату облдержадміністрації Михайла Пузяка, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб розкритикував попереднього заступника. Відбулося це 27 грудня у рамках підсумкової прес-конференції губернатора.

«Там багато чого було завалено і суб’єктивно», – повідомив Сергій Тулуб про те, що чекає на новій роботі керівника апарату ОДА Пузяка, якого губернатор охарактеризував, як людину досвідчену.

– Сьогодні, скажу вам чесно, робота з апаратом, робота організаційна, робота кадрова потребує нового подиху, досвіду, професіонального підходу. Розумієте? – звертався Тулуб до присутніх. – Я не хочу казати погане про тих, кого тут немає, але ви всі розумієте, про що я зараз думаю. Тому Михайло Іванович повинен там, як кажуть, все розгребти.

Присутні на заході могли зрозуміти, що Тулуб не хоче казати погане про свого попереднього заступника Вадима Льошенко, який і був керівником апарату ОДА. Однак після виборів його було звільнено з посади через конфлікт з губернатором. Пізніше ж, Тулуб говорив про “павликів Морозових» в своєму оточенні. На згаданій прес-конференції ця теза теж прозвучала, коли Сергій Борисович пригадував, які випробування за рік, що минає, він пережив.

– Це зрада деяких людей, яких, будемо казати, наближуєш, даєш той чи інший рівень відповідальності, даєш те чи інше завдання, а вони з успіхом їх провалюють. Інколи об’єктивно провалюють, а інколи просто суб’єктивно це роблять. Розумієте? Так би мовити, тихенько, як павлики морозови зраджують. Це найбільше, що мені не подобається, – наголосив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Обьектив 09.12.2012 21:42
Лешенко не хотел заниматься фальсификацией результатов выборов в местные советы поэтому не пришелся ко двору.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100