Відкритий чемпіонат Черкаської області з бадмінтону серед юнаків і дівчат 1998 року народження і молодших вперше провели в Черкасах.



Змагання проходили протягом трьох днів у гімназії № 31. За першість області боролися понад 60 спортсменів з обласного центру та із Сміли, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Бадмінтон у місті ми розвиваємо вже другий рік. Цей олімпійський вид спорту є досить цікавим, координованим і, що найголовніше, мало затратним, – розповідає директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Лихацький.

За словами керівника школи, у місті за сприяння міської влади створені належні умови для розвитку бадмінтону: підібраний тренерсько-викладацький склад, оснащена матеріально-технічна база. На сьогодні понад сто дітей навчаються в групах початкової підготовки, оволодівають азами гри, вивчають техніку переміщення по майданчику тощо.

У результаті запеклої боротьби «золото» серед юнаків приміряв Денис Гребенюк (учень школи № 15, тренери – Тетяна Голос і Анатолій Лихацький), «срібло» дісталося Станіславу Лук’ященку (школа № 15, тренери – Тетяна Голос і Анатолій Лихацький), «бронза» – В’ячеславу Дорошенку (школа № 31, тренер – Сергій Сергієнко). Серед дівчат першою на п’єдесталі пошани була Людмила Даниленко (школа № 34, тренер – Сергій Сергієнко), другою – Катерина Чорна (школа № 15, тренери – Тетяна Голос і Анатолій Лихацький), а третьою – Олександра Омельчук (школа № 15, тренери – Тетяна Голос і Анатолій Лихацький). Переможці відстоюватимуть честь Черкас на чемпіонаті України, який 13-17 березня пройде в Дніпропетровську.

Довідка

Секції з бадмінтону працюють у шести загальноосвітніх навчальних закладах – №№ 12, 15, 20, 30, 31, 34.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100