реклама

реклама

Виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив два рішення, за якими були внесені зміни до Регламенту виконавчого комітету Черкаської міської ради, а також окреслені питання проведення масових заходів.


Цим рішенням регламентується (відповідно до законодавства) питання проведення зборів, мітингів, маніфестацій і демонстрацій, спортивних, видовищних та інших масових заходів.

Зокрема, виконавчий комітет вніс доповнення до пункту 8.6 Регламенту, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому. Відтепер заява про проведення зборів, мітингу, вуличного походу або демонстрації подається в письмовій формі не пізніше як за п’ять днів до запланованої дати їх проведення.

Витяг з Регламенту виконавчого комітету Черкаської міської ради (пункт 8.6, до якого були внесені зміни)

З заявою про проведення зборів, мітингу, вуличного походу або демонстрації можуть звертатись особи, які досягли вісімнадцятирічного віку, уповноважені трудових колективів підприємств, установ і організацій, органів кооперативних та інших громадських організацій, органів громадської самодіяльності й окремих груп громадян для її реєстрації відповідно у відділі документообігу чи відділі звернень департаменту управління справами Черкаської міської ради. Заява про проведення зборів, мітингу, вуличного походу або демонстрації подається в письмовій формі не пізніше як за п’ять днів до запланованої дати їх проведення. У заяві зазначається мета, форма, місце проведення заходу або маршрути руху, час його початку і закінчення, передбачувана кількість учасників, прізвища, імена, по батькові уповноважених (організаторів), місце їх проживання і роботи (навчання) та контактний телефон, дата подачі заяви. Упродовж цього строку виконавчі органи Черкаської міської ради мають здійснити ряд підготовчих заходів для забезпечення безперешкодного проведення громадянами зборів, мітингу, походу чи демонстрації, підтримання громадського порядку, охорони прав і свобод інших людей та в разі потреби, якщо проведення таких зібрань не відповідає закону, згідно з частиною другою статті 39 Конституції України, звернутися до суду для вирішення спірних питань. У разі надходження заяви поштовим відправленням або в інший спосіб, в якій порушені вимоги до оформлення та термінів подачі, та до якої не додана згода власника (користувача) земельної ділянки, на якій планується проведення масового заходу (крім територій, які перебувають у віданні Черкаської міської ради, її виконавчих органів, підприємств, установ, організацій Черкаської міської ради), така заява не реєструється, а заявнику надається відповідь про неможливість її розгляду до усунення невідповідностей.

Нижче поданий перелік земельних ділянок, на яких можливе проведення масових заходів і які перебувають у віданні Черкаської міської ради, її виконавчих органів, підприємств, установ, організацій Черкаської міської ради:

1. Площа 700-річчя

2. Річковий порт вул. Г. Сталінграду, 1

3. Туристичний причал по вул. Козацькій

4. Парк 50-річчя Жовтня

5. Площа перед колишнім приміщенням Соснівської районної ради

6. Площа перед колишнім приміщенням Придніпровської районної ради

7. Площа перед Черкаською міською радою

8. Пагорб Слави

9. Долина троянд

10. Сквер за обласною радою

11. Центральний стадіон

12. Площа перед ТРЦ Хрещатик Сіті

13. Сквер Симоненка (біля РАЦСу)

14. Парк Хіміків

15. Площа перед КП «Палац спорту «Будівельник»

16. Парк Перемоги

17. Палац молоді

18. Земельна ділянка по вул. Кірова між вул. Хрещатик та булв. Шевченка (парна і непарна сторони)

Інші можливі місця проведення масових заходів:

1. Соборна площа – землекористувач Черкаська обласна рада

2. Площа перед Драмтеатром – землекористувач Черкаський обласний академічний музично-драматичний театр.

3. Площа «Дружби народів» – землекористувач ПАТ «Азот»

4. Першотравневий парк (в межах вул. Смілянської та Ільїна) – землекористувач Черкаська Єпархія УПЦ

5. Площа перед приміщенням Черкаського національного університету – землекористувач Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького.

6. Площа біля Черкаського державного технологічного університету (р-н площі 700-річчя) – землекористувач ЧДТУ

7. Площа на розі Смілянської та бул. Шевченка – землекористувач ВАТ «Будинок торгівлі».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100