реклама

реклама

Делегація Черкаського туристично-інформаційного центру 6 березня взяла участь в офіційному відкритті українського стенду на найбільшій туристичній виставці світу «ІТВ-2013» у Берліні. Перші відвідувачі виставки ознайомилися з красою та потенціалом Черкаського краю – останньої загадки туристичної України. Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

"Черкаси відкриті для тебе"

"Черкаси відкриті для тебе"


- Черкаси позитивно вирізняються з-поміж інших міст-учасників виставки, – вважає Світлана Неухацька, директор Туристично-інформаційного центру Черкас. – У Черкасах немає великої кількості історичних будівель чи старовинних палаців, зате ми пишаємося непересічними природними дарами, які набули особливої цінності в сучасну епоху. Команда Черкаського ТІЦу активно працює над підвищенням туристичного іміджу рідного краю. Відвідувачі залюбки переглядають каталоги та буклети про Черкаси, цікавляться можливостями відпочинку, дивуються, що місто розташоване на березі такої велетенської штучної водойми.

Варто зазначити, що цього року Україна презентує в Берліні рекордно великий стенд, де можна знайти туристичні пропозиції на будь-який смак. У церемонії офіційного відкриття стенду взяли участь поважні діячі туристичної галузі країни, які побажали містам-учасникам успіхів і натхнення в просуванні туристичного іміджу України. Серед присутніх гостей були голова Державного агентства з питань туризму та курортів Олена Шаповалова та радник посольства України в Німеччині Павло Попов. Долучився до них і Матіас Брандт, представник Німецького бюро з питань міжнародної співпраці (GIZ), чиє загальне керівництво та фахові поради скеровували туристичні міста України в розробці яскравої спільної презентації держави на виставці.

Участь у відкритті виставки взяла канцлер Німеччини Ангела Меркель (фото - офіційний сайт Берлінської виставки)

Участь у відкритті виставки взяла канцлер Німеччини Ангела Меркель (фото - офіційний сайт Берлінської виставки)


ЦІКАВІ ФАКТИ

Щороку виставку «ІТВ Berlin» відвідує 170 тисяч людей. зокрема понад 100 тисяч фахівців із туризму. Учасниками заходу стає близько 11 тисяч компаній із 180 країн світу. «ІТВ» – це найбільша бізнес-платформа для презентації та продажу глобальних продуктів туризму.

А ось так на виставці виглядає куточок Австрії

А ось так на виставці виглядає куточок Австрії


Український стенд уже традиційно діє за підтримки Німецького бюро з питань міжнародної співпраці (GIZ). На майже 500 квадратних метрах будуть представляти туристичний потенціал 11 найсильніших туристичних дестинацій країни: Черкаси, Крим, Буковина та Поділля, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Київ, Луцьк, Львів, Одеса та Севастополь.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100