реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб обіцяє, що за результатами своєї роботи таки звітуватиме, як того вимагає опозиція, але спершу його звіт буде опублікований в обласних ЗМІ. Про це Сергій Тулуб повідомив вчора на прес-конференції.

– Засобам інформації за цим звітом буде надана різноманітна інформація. Крім того, за цим звітом буде робота групи наших фахівців, яка прийматиме телефоні дзвінки (за телефонами, що будуть вказані в звіті), щоб кожна людина, яка проживає на Черкащині, могла висловити свою оцінку, надати пропозиції чи зробити зауваження! Будь ласка! Крім того, на телебаченні буде організована зустріч в прямому ефірі з представниками громадськості для обговорення звіту, – розповів Сергій Тулуб.

Більше того, губернатор планує провести кущові збори із головами сільрад і депутатами райрад та громадськістю у районах.

– І врешті-решт звіт буде на сесії облради. Але це буде не просто сесія… Будуть депутати, запрошені представники різноманітних кіл громадськості, розширене засідання сесії. Тож бачите, що передбачено широке обговорення, щоб подивитися, що вдалося за цей період, які напрямки ми подолали, а де ще треба знайти шлях для вирішення тих чи інших проблемних питань. Якщо в цілому подивитися, то нам нічого боятися. Ми готові до звітів, бо нам є про що говорити. І головне – нам є що показати за результатами роботи! – запевнив Сергій Тулуб.

Нагадаємо, що 6 квітня 2010 року Президент Віктор Янукович призначив Сергія Тулуба головою Черкаської обласної державної адміністрації.

На 22 березня на сесії обласної ради запланований звіт голови Черкаської обласної ради Валерія Черняка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100