Співробітники Соснівського районного підрозділу Черкаського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Черкаській області влаштували підобліковим екскурсію до Черкаського слідчого ізолятора. Цього разу екскурсантами стали молоді жінки, засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Заступник начальника Черкаського СІЗО з соціально-виховної роботи Олександр Савченко під час екскурсії продемонтстрував жінкам камери, карцер, двір для прогулянок, гуртожиток засуджених господарського забезпечення, інформує прес-служба пенітенціарної служби області.

Наостанок працівник СІЗО звернувся до жінок з побажанням стати на шлях виправлення та ніколи більше не потрапляти до слідчого ізолятора:

– Сьогодні ви побували в СІЗО як екскурсанти. Я думаю, побачене буде гарним стимулом для виправлення вашої поведінки. У вас є шанс відбути покарання за свої життєві помилки не за гратами, а на волі. Тож скористайтеся ним.

Довідка

Співробітники кримінально-виконавчої інспекції міста Черкаси регулярно влаштовують такі заходи для різних категорій осіб, які перебувають на обліку. Вони впевнені в їхній дієвості, тому найближчим часом заплановане проведення ряду таких екскурсій як у Черкаському слідчому ізоляторі, так і в Черкаській виправній колонії (№62).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100