Недобудований будинок культури у Водяниках планують передати на баланс Звенигородської районної ради. Таке рішення планується ухвалити з метою завершення реконструкції цього об’єкту у повному обсязі та введення його в експлуатацію за кошти місцевих бюджетів.

Прохання ж щодо добудови будинку культури в с. Водяники висловив місцевий житель Олексій Лабунець у рамках телевізійного проекту «Діалог з країною» Президента України Віктора Януковича.

Як інформує в. о. начальника Головного управління капітального будівництва обласної державної адміністрації Олександр Печиборщ, звернення Олексія Лабунця уважно розглянуто.

У 2007 році розпочато виготовлення проектно-кошторисної документації щодо об’єкту «Будинок культури, с. Водяники Звенигородського району – реконструкція». Будівельні роботи проводились у 2008-2009 роках, проте 2010 року будівництво було зупинено в зв’язку із відсутністю фінансування.

Кошторисна вартість інвестиційного проекту (у цінах 2008 року) становить 5 628 тис. грн., виконано робіт на суму 4 781,7 тис. грн. Залишок кошторисної вартості станом на 01.01.2013 становить 846,3 тис. грн. Будівельна готовність об’єкта – 84 %, проектна потужність – 150 місць.

На теперішній час проектно-кошторисна документація потребує коригування в цінах 2013 року та отримання позитивного експертного звіту, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100