Прокуратура міста Черкаси здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно злочинної групи у складі трьох осіб, яка впродовж 2013 року скоїла ряд крадіжок транспортних засобів на території міста Черкаси.

Так, в районі вул. Тараскова у Черкасах 3 березня 2013 року злочинна група скоїла крадіжку автомобіля ВАЗ-21091, а 5 березня 2013 року – автомобіля ВАЗ 2108. 21 березня 2013 року злочинна група заволоділа автомобілем ВАЗ 21099. У ніч з 25 на 26 березня 2013 року по вулиці Руставі в місті Черкаси вони намагалися викрасти автомобіль ВАЗ 2109.

Як повідомив прокурор міста Черкаси Олександр Маслюк, слідчо-оперативними заходами встановлено, що до вчинення цих кримінальних правопорушень причетні троє осіб, один з яких – неповнолітній.

27 березня 2013 року правопорушникам оголошено про підозру, вирішується питання про обрання щодо них запобіжного заходу – тримання під вартою.

На цей час проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи для встановлення причетності вказаних осіб до крадіжок інших транспортних засобів на території міста Черкаси та Черкаської області.

Загалом упродовж 2013 року в Черкасах скоєно 15 крадіжок транспортних засобів. Відомості про ці кримінальні правопорушення внесено до ЄРДР, розслідування проводиться слідчими підрозділами Соснівського та Придніпровського РВ УМВС у Черкаській області, інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100