Вже другий місяць, як «вільні демократи» переїхали з приміщення ВАТ «ТЕМП» (Горького, 27) у двоповерхову будівлю за адресою Смілянська, 4. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив голова фракції «Вільних демократів» у Черкаській міськраді Олег Ліходькін.

За словами Олега Олексійовича, сьогодні комунальна будівля орендована під громадську приймальню депутатів Сергія Ткаченка, Баймурзу Бакашева та Євгена Вана (вони ж і сплачують орендну плату). Також тут ведуть прийом громадян депутати-«вільні демократи» Марина Волошенко, Андрій Більда, Олег Ліходькін та Станіслав Головін. Однак звертатися до приймальні можуть всі черкащани – незалежно від округу.

– У нас раніше була загальна приймальня на Горького (приміщення ВАТ «ТЕМП», – ред.). Крім того, багато депутатів також мають приймальні на своїх округах. У новій громадській приймальні постійно перебуває людина, яка збирає усі зауваження та побажання громадян та передає їх депутатам, чийого округу це стосується, – каже Олег Ліходькін.


Чи надовго затримаються «демократи» у цій будівлі – невідомо. Особливого напливу в громадській приймальні не спостерігається. Пан Ліходькін пов’язує це з тим, що «вільні демократи» не підтримують ідею «роздавання людям по 200-300 гривень».

– Виборці найчастіше звертаються у перші місяці, коли ще розподіляються кошти в депутатському фонді. Проте більшість «вільних демократів» не підтримує ідею роздавання людям по 200-300 гривень. Ми використовуємо кошти, щоб у своїх мікрорайонах облаштовувати дитячі майданчики або, наприклад, у школі спортивне обладнання замінити. До речі, у школах теж дитячі майданчики встановлюємо. Наприклад, у гімназії № 9, – коментує Олег Ліходькін.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100