Двох школярів з Маньківського району – шестикласницю Юлію Березовську та семикласника Дениса Дев’ятка – визнали кращими читачами Черкаської області.

Вони перемогли в обласному етапі конкурсу «Найкращий читач України-2013», що відбувся сьогодні в Черкаській обласній бібліотеці для дітей. Тепер діти поїдуть до Львова на фестиваль «Книгоманія-2013», де матимуть змогу поспілкуватися наживо з відомими письменниками.

В обласному етапі конкурсу змагалися 40 школярів 6-7 класів, які приїхали до Черкас з усієї області. Аби здобути першість, діти писали літературні тести, вгадували, за якою книгою відзняті фільми, та відповідали на усні питання в конкурсі «Ерудит».

Зрештою, ніхто не залишився без подарунку: усі учасники отримали книги та грамоти. Також на книжкове свято подарунок отримала і бібліотека. Представники МГО «Книжковий маестро» поповнили фонд книгозбірні, вручивши видання з конкурсу «Книжкові мандри».


Конкурс «Найкращий читач України-2013» започаткований Громадською організацією «Форум видавців» та Національною бібліотекою України для дітей за підтримки Міністерства культури України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100