З 22 березня по 5 квітня спецзагін особливого призначення МВС України (колишня «Кобра») проводить відпрацювання відразу чотирьох областей України – Луганської, Житомирської, Черкаської, Київської і безпосередньо столиці, пише видання «Автоцентр».


Як пояснили в прес-службі Департаменту Державтоінспекції, ці заходи проводяться з метою підвищення безпеки руху і зниження аварійності.

В основному, «кобрівці» будуть допомагати своїм обласним колегам наводити порядок на автошляхах, порушений через негоду, що прийшла до нашої країни наприкінці березня. Посилити ситуацію можуть і прогнозовані синоптиками паводки, викликані різким підвищенням температури, на яке очікують найближчим часом.


У свою чергу, любителям порушити правила слід підвищити дисциплінованість, адже спецпідрозділ ДАІ «Кобра» відомий тим, що з її співробітниками складно домовитися – вони притягують до відповідальності всіх порушників, незважаючи на їхні посади, життєвий статус і місце в суспільстві. За рахунок збільшення кількості ДАІшників на автошляхах Києва та вищеперелічених областей у злісних порушників буде менше шансів безкарно вчинити протиправні дії.


Нагадаємо, що спецзагін «Кобра» відпрацьовував столицю і Київський регіон зовсім недавно – в лютому поточного року, а ось Луганську, Житомирську, Черкаську області – вже давно.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100