реклама

реклама

Новий рік губернатор вирішив почати не зі звичних наганяїв, а з подяк

Новий рік губернатор вирішив почати не зі звичних наганяїв, а з подяк

Своїм першим у новому році розпорядженням голова облдержадміністрації Сергій Тулуб оголосив офіційну подяку особам, причетним до організації та проведення  новорічних і різдвяних свят в області.

Зокрема, відзначено зусилля чиновників апарату ОДА – начальника загального відділу Лариси Булки та начальника управління господарсько-фінансового забезпечення апарату Вадима Гураля; начальників двох обласних управлінь – МНС Віктора Гвоздя та містобудування і архітектури Василя Дмитренка, а також керівників крупних підприємств – Віктора Боїна (облспоживспілка), Анатолія Бурського («Черкасиміськбуд»), Юрія Власенка («Черкасиобленерго») та Анатолія Ліпкана («Уманьферммаш»).

Від «Прочерку». Оголошення подяки пов’язується зі зведенням в центрі Черкас так званої «губернаторської ялинки» та комплексу навколо неї. Прикметно, що профільне по новорічним святам -  управління культури – губернатор своїми подяками обійшов…

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Фігаро 22.01.2011 22:28
Звісно, "порожняк". Можливо, що Тулуб і хотів би виконати обіцяне, але з такими кадрами "на місцях" багато не зробиш. Поки він не порозставляє нормальних людей у районах (а не цих бевзів, що керують зараз), усі обіцянки будуть "порожняком".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Сирко 14.01.2011 12:44
а я думал, что первое распоряжение будет о погашении задолженности по зарплате, например. Кстати, руководство ОГА. по газетам проходило, обещало ее погасить до конца 2010года. Очередной порожняк?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Sergiy 14.01.2011 11:55
Цікаво, що "Обозреватель" раніше опублікував запис компромату на Тулуба, де він пригрозив без видимих причин залучити до кримінальної відповідальност і голову правління Черкаської облспоживспілки Віктора Боїна? "От спочатку я закрию на три доби Боїна. Ви знаєте, про що я говорю?! Це той, котрий цим усім керує і який "бабки" збирає. Спочатку я його закрию! А за що – я знайду!"

А в цьому розпорядженні Сергій Борисович вже дякує тому ж таки Боїну (який, до речі, перший у списку)"за сумлінну працю". Мабуть, щось таки змінилось у ставленні губернатора до пана Боїна? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 NazarStodola 13.01.2011 18:35
Учора на урочистостях, присвячених річниці від дня народження поета-патріота Василя Симоненка, представниками нинішньої влади, а саме, заступником Голови Черкаської ОДА Юрієм Тимошенком було перед громадою міста обіцяно у найближчий термін перейменувати вулицю Лєніна на вулицю В.Симоненка, позаяк, за словами владця, нинішня вуличка, що носить ім"я поета занадто мала, знаходиться на ній усього один будинок.
Тож, цікаво, чи винесе подяку Голова ОДА тим, хто виконає цю обіцянку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100