Дворазовий переможець української «Битви екстрасенсів», ясновидець з Азербайджану Хаял Алекперов і переможниця 11-го сезону проекту, медіум із Шотландії Джун Філд під час вчорашнього ефіру програми «Слідство ведуть екстрасенси», що на каналі «СТБ», намагалися з’ясувати обставини жорстокого вбивства 8-річної Вікторії Селіванової, яке десять років тому сколихнуло усю Смілу.

Тоді пізно увечері батьки пішли проводжати гостей, а Вікторія та її 11-річна сестра Аліна залишилися вдома в зачиненій квартирі.


Старша сестра заснула, коли Вікторія ще гортала книгу.

– Того дня Віка попросила Біблію, бо хотіла її прочитати. Мама дала їй книгу, і сестра, коли лягала спати, читала саме її, – пригадує той страшний вечір Аліна Селіванова. – Я заснула і нічого не чула. Прокинулася тоді, коли батьки, повернувшись, будили мене, запитуючи, де Віка.


Батько Ігор побіг до сусідів, до дільничного, який мешкає на першому поверсі, родина викликала міліцію. Ігор Селіванов разом із своїм братом усю ніч їздили машиною містом, шукаючи доньку.

Близько 7-ої ранку на тіло мертвої школярки в чагарниках на околиці міста натрапив перехожий.

– Ми не жили, а просто існували. Єдине, що мене тримало на білому світі, це ще одна дитина. Якби в мене не було Аліни, то мене не було б у той же день, – плаче мати Вікторії Тетяна.


Міліція, прибувши на виклик родини Селіванових, спершу перевірила замок на вхідних дверях, але слідів насильницького проникнення до будинку не виявили.

– Чужих відбитків пальців на дверній ручці не було. Можливо, злочинець був у рукавичках або відбитки були стерті, коли батьки повернулися додому, – припускає експерт-криміналіст Андрій Лисюк.

Екстрасенси в квартирі родини Селіванових відчули, що Віка любила співати й танцювати.


Насправді бабуся Віки Тамара Селіванова та її дядько Максим – відомі в Смілі танцювальні тренери. Перед смертю дівчинка виступала на звітному концерті танцювального колективу «Глорія», який очолює її бабуся, під пісню «Прекрасное далеко» із кінофільму «Гостя з майбутнього».

– Я тепер не можу чути цю пісню, – витирає сльози сестра Віки Аліна. – Вона ніби відчувала, просила «прекрасное далеко не быть к ней жестоким», але воно виявилося дуже жорстоким.

«Побачили» ясновидці й те, що того вечора дівчинка щось написала на стіні. Дійсно напис «Да поможет нам Бог» батьки помітити через кілька років після вбивства дочки, коли міняли шпалери в кімнаті.

Після цього міліція почала перевіряти на причетність до смерті дівчинки якусь релігійну організацію. Але ні батьки, ні дівчинка, ніколи не контактували із представниками релігійних сект.

Ясновидець з Азербайджану Хаял Алекперов відчув погану карму родини, пов’язану зі смертю молодого хлопця.

Тітка загиблої Вікторії Олена Андрієнко пригадала, що це може бути пов’язане із смертю колишнього хлопця Тетяни Селіванової Володимира, з яким вона зустрічалася до знайомства із своїм чоловіком Ігорем. Тоді хлопець розбився на мотоциклі в молодому віці.

– Нам розповідали знайомі, що коли ховали Володимира, то його мати прокляла Тетяну, – говорить Олена Андрієнко.

Була версія, що вбити дівчинку могли через спробу поквитатися із дідусем Вікторії, який колись працював народним засідателем (незалежним юристом в часи Радянського Союзу, який разом із суддями розглядав справи про тяжкі злочини, – ред.). Однак і цю здогадку спростували.

Екстрасенси Хаял Алекперов і Джун Філд, побувавши у квартирі Селіванових та на місці злочину, відновили події того вечора.


За їхніми словами, дівчинка сама вийшла з дому й пішла до кафе в їхньому дворі, де могли бути її батьки. Однак на порозі вона побачила високого чоловіка й розповіла, що шукає батьків. Той запевнив її, що все буде добре, і, взявши за руку, повів до машини. На старому автомобілі, ймовірно «Москвичі», троє чоловіків відвезли дівчинку до чагарників. На місці злочину в підозрюваних була затьмарена свідомість, тобто вони були під дією алкоголю. Один із злочинців працював у столярному цеху, а в іншого на плечі було татуювання із зображенням восьмикутної зірки. Дівчинку зґвалтували і залишили помирати. Ясновидці відчули, що в ті миті, коли дівчинка помирала, рідні шукали її всього за 500 метрів від місця злочину.

На думку Хаяла Алекперова, Вікторія Селіванова, відповідно до дати народження, підпадала під вплив Юпітера, і була приречена на коротке життя. Найнебезпечніший вік для неї був саме 8-9 років. У вечір вбивства був повний місяць, тому на дівчинку мали вплив містичні сили.


Екстрасенси сподіваються, що їхні відчуття допоможуть слідству і вбивців 8-річної Вікторії знайдуть найближчим часом.

ТУТ можна переглянути ефір з історією Вікторії Селіванової.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100