Співробітники Служби безпеки України в Черкаській області викрили протиправну діяльність керівника однієї з будівельних компаній, який привласнив державні кошти, що були виділені для реконструкції житлового будинку.


Протягом 2007-2011 років між Корсунь-Шевченківським комунальним підприємством та комерційною структурою було укладено низку угод щодо проведення робіт з реконструкції одного із житлових будинків на загальну суму 2 млн. гривень.

Під час перевірки, ініційованої СБУ та проведеною Державною фінансовою інспекцією, встановлено, що директор будівельної компанії оформив фіктивні документи виконаних робіт. На основі цих підроблених документів, які він подав до Управління ЖКГ Черкаської обласної державної адміністрації, суму витрат було завищено на 800 тисяч гривень, тобто майже на половину суми, передбаченої бюджетом. У подальшому незаконно перераховані на рахунок виконавця гроші були використані ним на власні потреби.

У ході кримінального провадження слідчими УСБУ в Черкаській області директору приватної будівельної компанії вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення) Кримінального кодексу України, йдеться на сайті Служби безпеки України.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100