Почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» прокоментувала причину відсутності інтересу в міського голови Черкас Сергія Одарича до тролейбусного питання.

– Я – з тих людей, які намагаються не доводити ситуацію до конфлікту. Переконана, що будь-яку проблему можна вирішити конструктивно в інтересах людей. Нарешті всьому місту стала зрозумілою реальна причина відсутності інтересу Черкаського міського голови Сергія Одарича до тролейбусного питання. Виявляється, вся проблема в тому, що закуплені «АЗОТом», у відповідь на звернення міської влади, сучасні тролейбуси просто не відповідають вимогам міського голови, – зазначила Валентина Борисівна.

Особисто Валентина Жуковська не вважає, що встановлення пристроїв GPS та обладнання кондиціонерами в транспорті, який через кожні 5 хвилин здійснює зупинку та відкриває двері, можуть бути достатніми аргументами для десятків тисяч черкащан, які щодня користуються комунальним транспортом.

– То в чому ж сутність транспортної реформи, яку ми так довго чекаємо в місті? У встановленні нових світлофорів, вартістю у стандартну однокімнатну квартиру? Вмонтуванні пристроїв GPS у тролейбуси 20-річного пробігу, які вже давно стали небезпечним для пасажирів? Оновленні конструкції тролейбусних зупинок, на яких навіть лавочок не передбачено та до яких нелегко проїхати через скупчення приватних маршрутних таксі та автобусів, які, до речі, відбирають пасажирів у комунального підприємства? – запитує Почесний президент ПАТ «Азот».

Відтак Валентина Жуковська пропонує всім прогресивним політичним силам – провладним та опозиційним – свою політичну діяльність почати з конкретних дій для Черкас. Для цього, на її переконання, політикам варто вийти з мітингової хвилі та переглянути міський бюджет розвитку на першочергові потреби людей. По-друге, взяти за правило підтримувати робочі місця на Черкащині.

– Наполягаю на тому, що усі роботи та послуги, які замовляються бюджетом, мають здійснюватися, насамперед, місцевими підприємствами, щоб підтримувати робочі місця у нашому регіоні, залишати бюджетні відрахування саме для наших дітей та пенсіонерів, – пише про своє бачення виходу із ситуації Валентина Борисівна. – По-третє, ухваліть реально діючу програму підтримки малого та середнього бізнесу і підтримайте його державними та комунальними замовленнями.

По-четверте, закінчіть хоча б один об’єкт соціального житла – доведіть, що держава, місто, в нашому випадку, здатні опікуватися такими проблемами.

У той же чай Почесний президент ПАТ «Азот» запевняє, що готова вирішувати усі питання щодо забезпечення міста транспортом у конструктивному руслі за столом переговорів з усіма прогресивними політиками та управлінцями.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100