16-річна черкаська школярка Вікторія Швець вибігла на ранкову зарядку й дістала кулю в голову, йдеться в сюжеті «ICTV».


Нині дівчина в лікарні оговтується після серйозного поранення. Хоча в неділю, коли сталося лихо, через шок не одразу й збагнула, що саме сталося.

– Схопилася за голову, але продовжувала йти далі. Бо не розуміла, що трапилось. Потім побачила на руках кров, попросила хлопця, що йшов поруч, про допомогу, – розповідає постраждала Вікторія Швець.

Хлопець викликав «швидку», але жінка з машиною, яка була поряд, сама відвезла постраждалу до міської лікарні. Там Вікторію прооперували – куля застрягла в кістці черепа.

– Якщо б змістилася куля і потрапила в око, була б калікою. Операція пройшла успішно. Зараз дитина в задовільному стані, загрози здоров’ю немає, – каже завідувач ортопедо-травматологічним відділенням обласної дитячої лікарні Микола Запорожець.

У дівчину стріляли з багатоповерхівки. Слідчо-оперативна група обстежила місце злочину, але зловмисника поки не знайшли.

– Невідома особа з хуліганських мотивів нанесла дитині тілесні ушкодження. Коло підозрюваних вже є. Проводиться ряд експертиз, і тоді напевно можна сказати, хто скоїв цей злочин, – звітує начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області Наталія Таран.

Батьки десятикласниці шоковані стріляниною. Вони закликають владу заборонити вільний продаж пневматичної зброї.

– Шановні депутати Верховної Ради, перегляньте закон про продаж пневматичної зброї, – просить батько постраждалої Михайло Швець.

Злочинцю світить від 3 до 7 років позбавлення волі. Вікторія ж оговтується після поранення, неабиякого переляку і операції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100