Вихованка Черкаської дитячої школи мистецтв Маргарита Прохорович (викладач – Світлана Грицаєнко, концертмейстер – Наталія Стрельцова) посіла І місце і здобула Золотий диплом ХІІ Всеукраїнського юніорського конкурсу вокальної, диригентської та інструментально-виконавської майстерності, що відбувся в стінах Ніжинської вищої школи.

Темпераментне виконання Маргаритою «Фламенко» і яскраве відтворення образу «Старовинної сюїти» не залишили байдужими журі, учасників та слухачів конкурсу. Високий професійний рівень підготовки Маргарити підтверджений Золотим дипломом, схвальними відгуками викладачів з різних регіонів України та рекомендаціями вступу до вишів Києва та Ніжина, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Протягом багатьох років незмінним куратором та меценатом школи мистецтв є депутат Черкаської міської ради Андрій Більда. Не винятком став і цей конкурс, – розповідає директор Школи мистецтв Наталія Комарова. – Завдяки моральній та матеріальній підтримці Андрія Олександровича талановита дитина з багатодітної родини змогла взяти участь у конкурсі.

Всеукраїнський юніорський конкурс вокальної, диригентської та інструментально-виконавської майстерності щорічно організовує факультет культури і мистецтв Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Цього разу захід зібрав учасників з різних регіонів України.

Широка «географія» конкурсу приваблює учасників об’єктивністю оцінювання за унікальною системою сучасного європейського зразка, гостинністю оргкомітету та насиченою пізнавальною програмою. Конкурс проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної Всеукраїнської музичної спілки та Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100