Багато туристичних баз Криму прагнуть роздобути на літній період більше туристів і відпочивальників. Одним з найпростіших способів знайти свого замовника вважається оголошення відкритих конкурсних торгів.

1 квітня 2013 року Департамент економіки і розвитку Черкаської міськради, яка знаходиться за адресою вулиця Б. Вишневецького, 36, кабінет 214, місто Черкаси, 18000, оголосив тендер в Криму на послуги з тимчасового розміщення під час відпусток і інші послуги з тимчасового розміщення відпочивальників. Вони потребують путівок для 270 осіб на побережжі Чорного моря АР Крим з червня по серпень 2013 року.

Обов'язковою умовою участі в тендері є надання банківських гарантій турагентами. Ті учасники торгів, які мають можливість надати тендерне забезпечення, зможуть отримати всю необхідну документацію за адресою замовника, кабінет 214, по письмовому запиту, особисто або поштою. До 7 травня 2013 року до 11:00 всі туроператори і бази відпочинку можуть подати заявку на участь в тендері по розміщенню відпочивальників. 07.05.13 в 14:30:00 за адресою замовника в кабінеті N 214 будуть розкриті всі тендерні пропозиції. Про це інформує сайт ua-tenders.com.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100