Працівники Управління МВС України на Одеській залізниці на станції ім. Т. Шевченка (м. Сміла) затримали правопорушника, який з 2008 року перебував у розшуку.

Наряд інспекторів патрульної служби лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка у складі прапорщика міліції Василя Головченка та прапорщика міліції Руслана Пікущого під час несення служби з охорони громадського порядку на Південному вокзалі станції виявили громадянина, який вів себе підозріло, оглядався та курив тютюнові вироби в невстановленому місці.

За порушення адміністративного законодавства чоловіка було запрошено до чергової частини для складання протоколу за ст. 175 «Куріння тютюнових виробів у невстановлених місцях» КУпАП.

Перевіркою особи цього громадянина за допомогою бази даних «АРМОР» було встановлено, що ним є 38-річний житель м. Дзержинськ Донецької області, який з 2008 року знаходився в розшуку Дзержинським МВ ГУМВС України в Донецькій області за скоєння правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка поєднана з проникненням у житло.

Цього зловмисника було затримано та повідомлено ініціаторам розшуку. Згодом чоловіка передано конвою, який прибув із Дзержинського міського відділу міліції, інформує прес-служба СЗГ УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100