Черкаська обласна організація Партії регіонів підтримує рішення парламентської більшості у складі депутатів від фракції Партії регіонів і комуністів проводити засідання Верховної Ради України у виїзному форматі. Це принципове рішення не тільки продемонструвало українському суспільству відповідальність Партії регіонів перед виборцями за долю країни, а й укотре засвідчило згуртованість і монолітність команди однодумців. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації Партії регіонів.

Нардеп Володимир Олійник рахує депутатів на виїзному засідання Верховної Ради

Нардеп Володимир Олійник рахує депутатів на виїзному засідання Верховної Ради


Партія регіонів завжди показувала конструктивну роботу в парламенті, працювала у вищому законодавчому органі країни прозоро і чесно. Сьогоднішнє виїзне засідання - ще одне яскраве цьому підтвердження.

Натомість хронічне небажання опозиційних депутатів працювати на благо народу, який делегував їм свої повноваження, є свідомою зрадою його.

На тлі цього заяви опозиційних лідерів Арсенія Яценюка і Олега Тягнибока – це черговий потік маніпуляцій, брехні і демагогії. А їхній заклик виходити на акції протесту – це чергова спроба дестабілізувати ситуацію в країні.

Утім, парламент працює і приймає необхідні для держави законодавчі акти. І в цьому – вирішальна заслуга Партії регіонів.

Як відомо, депутати більшості від Партії регіонів, Компартії та частина позафракційних, у кількості 244 особи, провели у вівторок засідання парламенту в будівлі комітетів на вулиці Банковій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100