Сьогодні, відкриваючи в Черкасах новий торговельно-розважальний центр «Любава», голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб запевнив, що ця подія призведе до зниження цін на різноманітні товари.


– Це дає можливість створити майже тисячу нових робочих місць. Щиро дякую всім, хто долучився до цієї справи, – зазначив перед перерізанням стрічки Сергій Тулуб.


Разом з ним стрічку перед входом до торговельного центру перерізали міський голова Черкас Сергій Одарич та екс-нардеп, заступник генерального директора фірми «ТехНова»Анатолій Шкрібляк.

Дивіться урочистий момент перерізання стрічки - ВІДЕО. Сяючі очі влади і бізнесу не можуть не радувати.


Після церемонії перерізання стрічки усе керівництво міста і області разом з бізнесменами оглянули ТРЦ.


 


Відкриття «Любави» Сергій Тулуб назвав яскравим прикладом гарної співпраці міської громади з бізнесом.

– Молодь закінчує навчальні заклади і виникає питання: «А куди я далі піду?» Такі об’єкти, а також підприємства, які ми створюємо, дають відповідь на ці питання. За минулий рік обсяги прямих іноземних інвестицій у нас зросли в чотири рази! – запевняв Сергій Тулуб. – Подивіться, хто тут зараз працює? Молодь!

Сергій Тулуб запевнив, що сьогодні в області стали жити краще. Про це, зокрема, свідчить те, що люди понесли гроші в банки.


На запитання «Прочерку», хто з представників великого капіталу є власником цього торговельного центру, Сергій Тулуб відповів:

– Власником є «Любава-сіті». Все інше – справа для тих, хто цим займається конкретно. Я знаю представника інвесторів – Анатолія Васильовича Шкрібляка. Ось він присутній тут. Він представляв інвесторів, котрі вклали кошти в цей торговельний центр. Ми також працювали разом з Сергієм Одаричем. А в цілому, таких об’єктів буде декілька. Ми зараз над цим працюємо. Більше того, ми працюємо над тим, щоб в торгових центрах були обов’язково представлені черкаські товари.


Сам представлений інвестор – Анатолій Шкрібляк – відмовився що-небудь коментувати «Прочерку», запевнивши, що «пізніше» розповість про все. Однак цього не сталося…

Ректор Черкаського університету і регіонал Анатоліій Кузьмінський також завітав на церемонію відкриття

Ректор Черкаського університету і регіонал Анатоліій Кузьмінський також завітав на церемонію відкриття


Начальник обласної міліції Валерій Дерновий також прийшов подивитися на новий торговельний центр

Начальник обласної міліції Валерій Дерновий також приийшов подивитися на новий торговельний центр


Анатолій Чабан - тепер радник Сергія Тулуба і відвідувач нового ТРЦ

Анатолій Чабан - тепер радник Сергія Тулуба і відвідувач нового ТРЦ

 

 

Не все ще завершили...

Не все ще завершили...


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100